Noví tvůrci – díl 15: malá telátka, upcyklování a skleněné figurky

Voolik s. r. o. (profil)
Dětské zboží, Zábava a hry

Když se malé telátko ztratí, co udělá? Naštěstí si nesedne na zadeček a nezačne zoufale bučet, ale místo toho se vydá na dobrodružnou cestu zpět ke svému stádu. A protože vše dobře dopadne, můžeme si jeho příběh přečíst díky knize Voolik na cestách, kterou vytvořila firma Voolik s. r. o. Navíc pokud se chcete do kůže malého hrdiny vžít s dětmi opravdu naplno, můžete si kromě samotné knihy pořídit také plyšáka, hru nebo pastelky. To vše proto, aby děti mohly před spaním zažívat Voolikova dobrodružství zas a znova.




Tvořivá krabička (profil)
Domov & Zahrada, Zábava a hry

Bylo by to krásné mít kouzelný klíč, kterým když otočíte, budete umět libovolnou tvořivou techniku, kterou si zamanete. A přesně takovým magickým prostředkem je Tvořivá krabička, která je Vaší cestou k objevování. Ve svém nitru ukrývá tajemství, jak se stát tvůrcem. Na klíček. Pěkně v teple domova a se všemi rekvizitami, které budete potřebovat. Autoři prostě vytvořili sadu několika boxů, které Vás naučí méně tradiční tvořivé techniky. Říká Vám něco foamiran? A co string art? Je to návykové. Pozor, jednou nakouknete a propadnete kouzlu vyrábění věcí!




STOA – Zahradní minigolf s.r.o. (profil)
Domov & Zahrada, Sport & Hobby, Zábava a hry

Proč si hrát doma, když můžeme venku? Jenže k tomu potřebujeme pořádné a kvalitní vybavení, které Vám dodá velmi ráda společnost STOA – Zahradní minigolf s. r. o. Už patnáct let tvoří dřevěné hry vhodné nejen pro školky, ale i k Vám na zahradu. Nabídka je široká a zábava zajištěná. Pro ty opatrnější hráče jsou tu velké kostky, vrhací kroužky nebo domino. Ale nechybí ani objevování nových zážitků, například s hrami Hookbruč, Cornhole nebo Kubb. Nároční hráči zde najdou i velké dřevěné šachy či koš pro discgolf. Tak proč sedět doma, když můžete soupeřit na čerstvém vzduchu.




Vikinga GlassAtelier (profil)
Dětské zboží, Domov & Zahrada, Poskytování služeb, Šperky, Umění, Zábava a hry

Sklo a kahan. Dva nerozluční přátelé, pokud se vydáte na neprobádanou cestu vinutého skla. Tímto způsobem výroby se autorka zabývá už od roku 1993 a díky dlouholetým zkušenostem je aktuálně schopná nabídnout opravdu jedinečné a precizní kousky. Výsledkem tak jsou nejen dekorace nebo figurky do vitríny, ale také nádherné šperky. Pokud jí to umožní situace, ráda se vydává i mezi lidi na řemeslné trhy, předvádí své umění ostatním a dokonce umí vyrobit překvapení na přání. Sklo a Vikinga, to je jasné spojení, které Vás dovede vždy cestou k cíli: ke krásnému dárku.




Morecy (profil)
Móda

Co s použitým oblečením? Cesta některých obnošených oděvů je často žalostná, protože končí na smetišti. Jenže s plýtváním zásadně nesouhlasí autorka vystupující pod značkou Morecy. V jejích rukou se použité věci znovuzrozudí a stanou se z nich naprosto jedinečné a oku lahodící nové výrobky. Konkrétně si můžete u tvůrkyně pořídit především upcyklované tašky, batohy či ledvinky. Jsou důmyslně sešité a jejich krása vzniká z nečekaného spojení tvarů a úhlů. Kromě této záslužné činnosti se autorka věnuje také problematice zero waste. Nabízí výrobky, které Vám umožní se vyhnout použití jednorázových věcí (např. příborů). Pokud zde nakoupíte, určitě uděláte dobrou službu nejen sobě, ale také naší planetě.